Welkom bij Klein Ibiza

Op deze website is een deel van onze collectie te zien, maar in onze winkels vind je het hele complete assortiment in Bohemian en Ibiza style die de vrouw, man en huis mooi maakt. Onze collecties worden ingekocht in Spanje, op Ibiza, maar ook in Duitsland, Frankrijk, Italië, India en Indonesië. 

Onze winkels vind je in de gezelligste straten van Haarlem en Leiden. Niet te groot, maar uiteraard met de juiste sfeer. Je voelt je gelijk thuis en waant je op het heerlijke eiland Ibiza! Ons team staat voor je klaar om je te helpen de juiste kledingstukken met elkaar te combineren en je te adviseren over sieraden en accessoires.
In Haarlem kun je terecht voor de leukste kleding, sieraden en accessoires. In Leiden vind je daarnaast ook toffe woondecoratie (o.a. beeldjes en Indonesische rieten cirkels) en spirituele artikelen (o.a. tarot kaarten en pendels).

Veel van de sieraden/accessoires zijn door het team van Klein Ibiza zelf ontworpen en handgemaakt. Van die artikelen zijn er daarom maar enkele stuks, zodat elk ontwerp een eigen unieke uitstraling heeft. Alle andere artikelen zijn zorgvuldig ingekocht, omdat ze een goede aanvulling geven aan de collectie.

Ook de mannen zijn we niet vergeten; voor hen hebben we onze eigen ontworpen collectie BAZENGA. Wilt u liever passen, dan kunt u natuurlijk altijd langskomen in een van de winkels.

Kijk eens lekker rond op deze website of kom langs in onze gezellige winkels op de Kleine Houtstraat 56 in Haarlem en de Haarlemmerstraat 209 in Leiden.

Het team van Klein Ibiza

Mis je iets, of heb je een tip? Laat het vooral weten via het contactformulier.