Over Klein Ibiza

Welkom op mijn webshop; wat leuk dat je mij gevonden hebt!

Ben je op zoek naar betaalbare kleding in Ibiza en Bohemian style? Een cadeau voor jezelf of iemand anders? Je bent meer dan welkom om lekker rond te kijken op mijn webshop. Word je liever persoonlijk geholpen dan ben je van harte welkom in mijn winkels Klein Ibiza in Haarlem en Klein Ibiza in Leiden. Ik help je graag!

Over mij
Ik ben Petra, en van kleins af aan ben ik altijd al heel creatief bezig geweest. Of het nou kralen zijn of een stukje stof, ik kan er iets moois van maken.
Het idee om een eigen winkel/webshop te openen ontstond eigenlijk heel spontaan. Nadat ik mijn Reiki Master behaalde ontstond bij mij de gedachte om een healingpraktijk en winkel te gaan combineren, omdat ik het ontzettend leuk vind om van mijn hobby's mijn werk te maken.


Mijn winkels
Bij Klein Ibiza ben je aan het juiste adres voor Ibiza en Bohemian style kaftans, jurken, broeken en tunieken voor de echte vrouw. 😉
Alle items uit de collectie kunnen gemakkelijk met elkaar gemixt worden om jouw favoriete look te creëren. Ik wil uniek zijn; jij toch ook? De collectie bestaat uit handgemaakte sieraden zoals armbanden, kettingen en oorbellen. Alle niet handgemaakte items zijn met zorg ingekocht, omdat ze een goede aanvulling geven op de collectie. We verkopen ook andere musthaves die niet mogen ontbreken op een gaaf feest of festival, zoals: beanies, sjaals, poncho’s, omslagdoeken en hippe tassen. 

 

Mannen
De mannen zijn we natuurlijk niet vergeten. Mijn man, de liefde van mijn leven, vond het altijd moeilijk om een armband te vinden die bij hem past. Daarom heeft Klein Ibiza zich, naast een grote collectie sieraden voor dames, ook gespecialiseerd in mannensieraden. Voor hen hebben we onze eigen collectie Bazengabestaande uit mooie stoere sieraden, ontworpen.
Elk ontwerp heeft zijn eigen unieke uitstraling en is handgemaakt. 

 

Trots
Met mijn groeiende webshop en mijn sfeervolle winkels in hartje Haarlem en Leiden kan ik niet anders dan trots zijn op mijn bedrijf.
Ik hoop dat jij net zo blij wordt van mijn collectie als dat ik dat ben!

'Alles is veranderd en toch ben ik meer dan ooit mezelf'.

Veel liefs Petra