Ruilen en garanties

 

Veel artikelen van Klein Ibiza in Haarlem zijn handgemaakt. Daarom kunnen de artikelen iets afwijken van de foto op de website. De materialen waar wij mee werken zijn zorgvuldig geselecteerd. Het gebruikte goud- en zilverkleurige metaal is niet gemaakt van edelmetaal zoals goud of zilver. Uiteraard is alles wel nikkelvrij. Verder maken wij veel gebruik van natuurlijke materialen zoals, leer, hout, veren, bot, en edelstenen.

 

Garantie

Omdat onze artikelen gemaakt zijn van (nikkelvrije) metalen, kunnen deze verkleuren. Daarom adviseren wij om de sieraden niet in aanraking te laten komen met water, zeep en crèmes. Wij geven geen garantie op verkleurde metalen en op gebroken rijgmateriaal zoals elastiek, draad, of leer. Wij werken veel met veren, deze zijn kwetsbaar, dus doe hier voorzichtig mee. Wij geven geen garantie op gebroken veren of kralen.

 

Ruilen en retourneren

Uiteraard is het mogelijk om artikelen te ruilen of retourneren als het tegenvalt of niet past. Hiervoor hanteert Klein Ibiza in Haarlem de volgende regels:

  • Artikelen mogen alleen onbeschadigd geretourneerd worden in originele verpakking en het prijskaartje aan het artikel.
  • De klant is zelf aansprakelijk voor de retourzending en voor juiste vermelding van de bankgegevens.
  • Klein Ibiza in Haarlem is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van uw ruiling of retournering in de post. Tip: verzend het pakketje met track and trace.
  • Retourkosten worden door Klein Ibiza in Haarlem niet vergoed.
  • Gelieve binnen de 14 dagen eerst contact op te nemen met Klein Ibiza in Haarlem.
  • Je dient het ingevulde retourformulier samen met je factuur (kopie mag ook) met het artikel terug te sturen naar het adres genoemd op het retourformulier (tevens vermeld op deze pagina).